Gordijnen & Vloerkleden

Ik kreeg ook regelmatig de vraag of ik ook gordijnen kan maken, en of ik gordijnstoffen heb. Ik heb een aantal boeken met gordijnstoffen. En ook veel meubelstoffen zijn geschikt als gordijn. (anders om is dat niet zo). Ik wilde zelf hierin ook een groter aanbod hebben. Dus Ik heb er voor gekozen om de gordijnen van A House of Happiness te gaan verkopen. Deze gordijnen hangen als staal in de winkel. En worden naar wens gemaakt in het atelier van A House Of Happiness.
Leuk om te vertellen dat A House Of Happiness hard bezig is om alles zo milieu vriendelijk te produceren. Zo zorgen ze ervoor dat de materialen die gebruikt worden milieu vriendelijk zijn. En de transporten die in het proces gemaakt worden zo min mogelijk zijn. Hun motto, Green is not a Color it’s an attitude.


De vloerkleden vloeien voort uit mijn interieuradviezen, ik wou ook graag karpetten opnemen in het assortiment. Ik wist dat Aristide en Louis de Poortere deze verkoopt en die merken heb ik dus opgenomen in mijn assortiment. Van beide merken zijn stalen boeken te bezichtigen, maar ik kom graag langs zodat u ze in uw eigen woning kunt bekijken, dat geeft altijd het beste beeld!